Naar de Olympische Spelen? Tickets bestellen kan nu!

Naar de Olympische Spelen? Tickets bestellen kan nu!

0 80

Met iets meer dan 100 dagen tot de Olympische Spelen in Rio te gaan, biedt ATPI Sports Events weer officiële tickets voor de Olympische Spelen aan.

Via de Olympische Spelen website maakt ATPI Sports Events het mogelijk om zelf een olympische droomreis samen te stellen: losse entreekaarten voor meerdere sporten, of arrangementen.

Bij voorgaande olympische edities was er slechts een handvol tickets beschikbaar. Nu zijn er ‘oranje’ tickets voor zwemmen, baanwielrennen, turnen, hockey en atletiek. Daarnaast kun je entreekaarten bestellen voor beachvolleybal op de wereldberoemde Copacabana, de nieuwe olympische sport rugby, tennis en uiteraard alle onderdelen van de paardensport. Ook voor de sluitingsceremonie zijn er kaarten. NOC*NSF en ATPI Sports Events hopen op een onvergetelijke olympische beleving voor de grootste Nederlandse equipe ooit en haar fans.

Dennis Hogenboom (Manager Sport bij ATPI Sports Events): ‘Nederland staat bekend om het grote enthousiasme rondom de Olympische Spelen en behoort al jaren tot de top 10 landen op basis van het aantal entreekaarten en supporters dat afreist naar de Spelen. Door de lokale omstandigheden verloopt de kaartverkoop in Brazilië trager dan verwacht, wat ons de mogelijkheid bood om bij het organisatiecomité meer en vooral betere tickets te verkrijgen.’

De webshop is vanaf nu beschikbaar zolang de voorraad strekt. Blijf op de hoogte van beschikbare tickets via Facebook ,Twitter , LinkedIn en de olympische nieuwsbrief .

Ga voor de webshop naar: os2016.atpi.com/webshop.

Bron: ATPI

Vergelijkbare artikelen

Reacties