Nomineer je paardensportmoment!

Nomineer je paardensportmoment!

0 20

Het NOS | NOC*NSF Sportgala heeft vanaf de editie 2013 een nieuwe prijs, de Sport in Beeld Prijs: voor het meest bijzondere en memorabele Nederlandse sportmoment van het jaar. Nieuw is niet alleen dat het publiek mag meestemmen, maar ook eerst een eigen favoriet moment kan insturen. Stuur dus je mooiste paardensportprestatie in!

Nomineren en stemmen

Tussen 11 en 24 november kan iedereen via sportmoment2013@nos.nl een spraakmakend Nederlands sportmoment voordragen. Dat kan een heel bijzondere sportprestatie zijn, maar ook een opvallend moment in (de voorbereiding op) een wedstrijd of tijdens bijvoorbeeld een persconferentie.

Hoe dan ook: een moment dat in ieders geheugen gegrift staat. Van de meest genomineerde momenten wordt een Top 10 gemaakt, waarop tussen 25 november en 13 december gestemd kan worden (nos.nl). Onder de deelnemers worden drie keer twee toegangskaarten voor het Sportgala verloot.

De Sport in Beeld Prijs wordt toegevoegd aan de eretitels die tot nu toe werden vergeven op het NOS | NOC*NSF Sportgala: de Sportman, Sportvrouw, Sportploeg, Gehandicapte Sporter, Talent en Coach van het jaar, alsook de Fanny Blankers-Koen Carrièreprijs. Deze prijzen worden toegekend door een vakjury en de topsporters zelf.

Het sportmoment van 2013 wordt bekendgemaakt op het NOS | NOC*NSF Sportgala op dinsdag 17 december. Het Sportgala wordt vanaf half negen live uitgezonden op Nederland 1 en nos.nl. (Foto: Adelinde Cornelissen wint teamzilver en twee keer individueel brons op het EK Dressuur in Herning/Fotograaf: Remco Veurink)

NOS/Hoefslag

Reacties