Nieuwe sponsor voor KNHS

Nieuwe sponsor voor KNHS

0 1609
knhs
KNHS

De KNHS, die van 2002 tot en met 2017 door Rabobank gesponsord werd, heeft een nieuwe sponsor gevonden in Boehringer Ingelheim Animal Health (BIAH). Gisteren tekenden Herman Boschloo, Team Lead Equine van BIAH en Esther Hendriksen, hoofd Communicatie, Marketing & Sponsoring van de KNHS het sponsorcontract dat de farmaceut via de Nederlandse hippische federatie verbindt aan de Nederlandse paardensport.

Kennis delen met KNHS

‘Als wereldleider op het gebied van paardengezondheid vinden wij het van groot belang dat wij onze kennis, die wij de afgelopen honderd jaar hebben opgedaan, kunnen delen met alle paardenliefhebbers. Door samen te werken kunnen we onze kennis bundelen en op een toegankelijke wijze beschikbaar maken voor alle leden van de sportfederatie,’ aldus Herman Boschloo.

‘Het is fantastisch dat Boehringer Ingelheim Animal Health samen met de KNHS de kennis over de verzorging en gezondheid van paarden in Nederland wil vergroten. De gezondheid en het welzijn van onze paarden is voor paardenliefhebbers immers het allerbelangrijkste,’ aldus Esther Hendriksen.

Boehringer Ingelheim Animal Health

Boehringer Ingelheim is een innovatief farmaceutisch bedrijf dat zich richt op het ontwikkelen en op de markt brengen van geneesmiddelen voor mensen en diverse dieren waaronder paarden. De federatie en Boehringer Ingelheim gaan een samenwerking aan voor de duur van een jaar met een optie tot verlenging tot drie jaar. Boehringer Ingelheim is dit jaar naast HV Polo en Horka de derde nieuwe sponsor van de sportfederatie.

Bron: persbericht KNHS

Vergelijkbare artikelen

Reacties