Mensen gezocht voor uitgebalanceerd voedingstraject!

Mensen gezocht voor uitgebalanceerd voedingstraject!

0 3006

Kun jij wel wat meer energie gebruiken om de dag door te komen? Of krijg je maar geen regelmaat en balans in je voedingspatroon, terwijl je paarden wel op vaste tijden te eten krijgen?

Zit je rijbroek toch net ietsje te strak, of ben jij het ‘frietje met’ op concours wel beu?

Hoefslag zoekt drie personen die van mei t/m november willen meedoen aan een uitgebalanceerd voedingstraject, met behulp van een professionele begeleidster van Vita-coaching.eu.

Het intakegesprek met bodyscan op dinsdag 3 mei aanstaande en tweemaal een opvolging – later in het jaar – vinden plaats in Eindhoven. De begeleiding en het advies zijn gratis, maar de aanbevolen voeding en eventuele supplementen voor het te behalen resultaat zijn voor eigen rekening. 

Wie zoeken we?

– Een professionele paardensportbeoefenaar die hulp kan gebruiken bij het ontwikkelen van een gezond eet-/leefpatroon, toepasbaar voor iemand die van het ene op het andere paard stapt en regelmatig op (meerdaagse) wedstrijden is te vinden.

– Een ruiter/amazone met een gezond gewicht of ondergewicht die last heeft van energiedipjes of meer winst wil behalen uit voeding om nog fitter en strakker te worden. Iemand die dus echt gaat voor de sportbegeleiding.

– Een ruiter/amazone die worstelt met overgewicht. 

In het juni-, september- en decembernummer van Hoefslag doen we verslag van het traject en geven we tevens tips waar al onze lezers iets aan kunnen hebben.

Ben jij serieus en gemotiveerd en wil je kans maken om mee te doen aan dit traject? Stuur dan een mail naar hoefslag@mediaprimair.nl. Vermeld daarbij welk ‘type’ je bent en waarom je zou willen meedoen.

Foto: Remco Veurink

Reacties