KNHS-leden starten petitie voor nieuw bestuur

KNHS-leden starten petitie voor nieuw bestuur

0 3228
KNHS

Een aantal KNHS-leden zijn een petitie gestart voor een nieuw bestuur. De reden hiervoor is het op non-actief stellen van Rens Plandsoen, algemeen directeur KNHS.

Bestuurlijke wanorde bij de KNHS

‘Al jaren heerst er bij de KNHS een bestuurlijke wanorde. Ten gevolge hiervan heerst er bij de leden een enorme onvrede. Bovendien moet er nu een miljoen euro bezuinigd worden om te ontkomen aan een faillissement. De sportbobo’s in dit bestuur doen hun werk niet naar behoren. De ledenraad is het hoogste orgaan in de KNHS en die is volledig gepasseerd bij het op non-actief stellen van de algemeen directeur Rens Plantsoen, die pas een jaar in dienst was. De frisse wind die door Ermelo waaide is tot zwijgen gebracht, maar niet de stemmen van de leden…’ leest de petitie.

De petitie starters zijn van mening zijn dat onze belangen niet goed worden behartigd door het huidige bestuur. Zij constateren dat ‘de wanorde en financiële puinhoop die ontstaan is onder dit bestuur, alleen maar opgeruimd kan worden door een onafhankelijk nieuw bestuur, dat open staat voor wezenlijke verandering en akkoord gaat met een financiële screening en de daarbij behorende onvermijdelijke bezuinigingen’.

Verzoek in petitie

In de petitie wordt verzocht dat de ledenraad het huidige bestuur ontslaat en dat er een nieuw en onafhankelijk bestuur geïnstalleerd wordt, dat capabel is om de problemen op te lossen.

Bron: Stichting Petities/Hoefslag

Vergelijkbare artikelen

Reacties