Mooie mannen & Brooke Hospital *advertentie*

Mooie mannen & Brooke Hospital *advertentie*

0 587
Horse and Hunk

Twaalf uitverkoren knappe mannen schitteren op de Horse and Hunk kalender van 2015. Stoer zijn ze zeker. Met hun gespierde torso zitten de hunks op een galopperend paard, springen over een hindernis of laten het paard zelfs op commando steigeren.

Bekende Nederlanders kom je ook tegen op de Horse and Hunk kalender van 2015. Zoals de kersverse acteur Miro Kloosterman (augustus) uit Goede Tijden Slechte Tijden. Of Ron Link (juni) die op het steigerende paard zit. Smaken verschillen dus elke maand een ander model én paard. Zo zit er voor iedereen wat bij.

Brooke Hospital for Animals

De Horse and Hunk kalender steunt tevens het goede doel Brooke Hospital for Animals. Deze stichting zet zich in om paarden en ezels gratis medische hulp te geven in landen zoals Egypte en Pakistan. En die hulp is hard nodig want als het dier niet kan werken door bijvoorbeeld een wond dan heeft het gezin geen inkomsten. (foto: Johnny van Bergen)

De kalender is te koop via de website Horse and Hunk en in verschillende boekhandels en ruitersportzaken door het hele land. De verkooppunten zijn op de website te vinden. Voor een impressie zie onderstaande foto’s:

Vergelijkbare artikelen

Reacties