Hoefslag Masterclass: Doe mee aan clinic trailerladen van Annemarie van der Toorn

Hoefslag Masterclass: Doe mee aan clinic trailerladen van Annemarie van der Toorn

Zaterdag 20 mei vindt de Hoefslag Masterclass plaats op het CHIO-terrein in Rotterdam. Het thema van deze Masterclass is ‘Je paard beter leren begrijpen’. Een van de clinics staat in het teken van je paard op de trailer laden en wordt gegeven door Annemarie van der Toorn. En dat levert een buitenkansje op voor Hoefslagabonnees die in de buurt van Rotterdam wonen. Annemarie is namelijk op zoek naar een paard met een laadprobleem voor deze clinic…

Deelnemen?

Het is voor een groot aantal paardenliefhebbers zeer herkenbaar: je paard weigert om de trailer in te gaan. Dit kan behoorlijk lastig en ook gevaarlijk zijn. Stel je moet bijvoorbeeld met spoed naar de dierenarts met de trailer, wat doe je dan? Wij zijn daarom ook zeer verheugd om bekend te mogen maken dat Annemarie van der Toorn een clinic over trailerladen verzorgd tijdens de Hoefslag Masterclass met als thema: “Leer je paard beter begrijpen”.  En jij kunt daaraan deelnemen!

Mail

Voor abonnees van de Hoefslag is het nu mogelijk om zich op te geven voor de clinic van Annemarie van der Toorn tijdens de Hoefslag Masterclass.  Heb jij dus een paard die niet de trailer in gaat en woon jij +/- 25 kilometer van Rotterdam? Stuur dan snel een mail met jouw verhaal naar masterclass@mediaprimair.nl en misschien heb jij binnenkort een paard die makkelijk de trailer op gaat!

Bezoeken

Natuurlijk ben je ook van harte welkom om de Hoefslag Masterclass te bezoeken. Meer informatie en tickets….

Hoefslag abonnementen

Reacties