Help Hoefslag naar 50.000 likes!

Help Hoefslag naar 50.000 likes!

0 46

De Hoefslag timmert online hard aan de weg. Onze site doorbrak recent de barrière van 200.000 unieke bezoekers en op Facebook benaderen we de grens van 50.000 likes. Trots zijn we daarbij op het zeer hoge ‘interactie-ratio’ (likes, delen en reacties op berichten) van deze Facebookpagina. We staan hiermee in de top drie van onze uitgever Sanoma, waar ook merken als Libelle, Linda, Donald Duck en Nu.nl zijn ondergebracht.

Zonder jullie als online bezoeker was dit allemaal niet mogelijk geweest. Namens de redactie willen we iedereen daarvoor bedanken! Ook nu hopen we dat jullie een handje helpen om die mooie grens van 50.000 likes op korte termijn te halen. Ga naar onze pagina (like deze als je dat nog niet gedaan hebt) en deel het bericht over de 50.000 likes met je vrienden. Onder degene die dit bericht gedeeld hebben, verloten we een Easy Washer, een compacte, mobiele paardendouche ter waarde van €149,95.
Blijf ondertussen vooral jullie meningen en ervaringen op paardengebied met ons delen! Opmerkingen zijn ook altijd welkom op hoefslag.nl@sanoma.com. (foto: Remco Veurink)

 

Vergelijkbare artikelen

Reacties