Heb jij een paardenallergie?

Heb jij een paardenallergie?

0 224

Nee, het is geen foutje van de redactie of een black-out van de schrijfster van dit stuk tekst: de in Nederland woonachtige Taiwanese Isheau Wong zoekt echt paardenmensen die allergisch zijn voor paarden!

“Voor mijn opleiding Management, Marketing and Consumer Behavior aan de Wageningen Universiteit doe ik met een aantal studiegenoten onderzoek naar de mogelijkheden voor mensen die allergisch zijn voor paarden maar er toch mee in contact willen zijn. We proberen oplossingen te vinden. Mijn studiegenoten zijn veel in het laboratorium aan het werk en ik doe de marketing-kant van het verhaal”, aldus de internationaal springamazone die vorige week nog op het vijfsterren concours in Stuttgart in de prijzen reed en begin oktober de Grote Prijs van het Portugese Vilamoura won.

“Voor ons onderzoek hebben we ervaringen van paardenmensen met een allergie voor paarden nodig. Hoe gaan zij met hun allergie om, wat doen ze om de symptomen zo beheersbaar mogelijk te houden etc etc. Om de juiste informatie te krijgen, hebben we een enquete opgesteld. We zouden het zeer op prijs stellen als iedereen die een allergie voor paarden heeft, deze in wil vullen. Des te meer mensen de enquete invullen, des te beter wij het probleem kunnen onderzoeken en des te groter de kans is dat we een oplossing vinden”.

De enquete is te vinden via de volgende link: https://wur.qualtrics.com/SE/?SID=SV_87I3OnDFRq0I9wx

Reacties