Hasta Luego op Horse Event

Hasta Luego op Horse Event

0 80

Horse Event heeft ook dit jaar weer een primeur van wereldformaat, de Franse show-coryfee Audrey Hasta Luego reist in september voor het eerst af naar Nederland. Op 11, 12 en 13 september zijn Hasta Luego en haar paarden te zien op het grootste paardenevenement van Nederland, dat voor het eerst in Ermelo plaatsvindt.

Audrey Hasta Luego trok al de hele wereld over, maar een optreden in Nederland gaf ze nog nooit. De geboren Franse groeide niet op in een paardenfamilie maar was vanaf kind al gefascineerd door de magie van paarden. Al snel wist Hasta Luego dat de paarden haar lust en haar leven zouden worden. Ze ontdekte dat werken met paarden in vrijheid iets heel speciaals was en werd hier uiteindelijk wereldberoemd mee.

Horse Event organisator Gijs Bartels is trots op deze primeur: ‘Als organisatie proberen we ieder jaar weer een vernieuwend programma neer te zetten en wij zijn continu op zoek naar dat onontdekte pareltje. Audrey Hasta Luego is er zo een, ik zag haar twee jaar geleden in het buitenland en wij waren meteen onder de indruk van haar show. Vakmanschap, passie en plezier vormen bij Hasta Luego een combinatie waar je graag naar kijkt. Ze verzorgt de slotshow in de Bit piste, en omdat het Horse Event publiek veel interesse heeft in trainingsmethodes hebben we haar gevraagd ook een educatieve demonstratie te verzorgen. Deze demo geeft Hasta Luego dagelijks in de middag, waarbij ze dieper ingaat op haar manier van trainen.’

Horse Event vindt plaats op 11, 12 en 13 september op het Nationaal Hippisch Centrum in Ermelo. Meer informatie is te vinden op www.horse-event.nl.

Persbericht Horse Event

Reacties