Arrestatieteam valt binnen bij Platinum Stable na gijzelingsmelding *Update*

Arrestatieteam valt binnen bij Platinum Stable na gijzelingsmelding *Update*

0 4989

De politie rukte maandagavond met een flinke politiemacht uit naar het Zandeind in Riel. Daar zou een gijzeling gaande zijn bij Platinum Stable.

Grote politiemacht voor loos alarm

Vanwege het ‘serieuze karakter van de melding’ kwam een arrestatieteam ter plaatse, die viel de woning binnen, maar er bleek geen gijzeling te zijn.

De politie rukte in groten getale uit. Om 19.15 uur kwam de melding binnen, 10 politie-eenheden hadden een overleg in de bebouwde kom van Riel alvorens het arrestatieteam om 22.30 uur binnenviel. In de tussentijd werd de naaste omgeving door de politie afgezet.

Platinum Stable opnieuw in het nieuws

Of het ging om een valse melding of er iets anders aan de hand was, is nog niet bekend. Platinum Stable kwam de laatste jaren veelvuldig in het nieuws. Schuldeisers lieten beslag leggen op het miljoenenbedrijf en de Goirlese politiek stelde eerder vragen over wanbetalingen.

Bron: bd.nl

Update 00.12 Chris Wilaras meldt aan Hoefslag dat zijn echtgenote Shirley en hij momenteel op Bali verblijven en dat hij geen idee heeft wat er op Platinum aan de hand is geweest. Hij belooft wanneer hij meer informatie weet contact op te nemen.

Reacties