Extra tribune voor Faderpaard

Extra tribune voor Faderpaard

0 42
fries

Door de grote belangstelling voor muziektheatershow Faderpaard, was de editie op vrijdag 10 januari vlot uitverkocht. De organisatie heeft besloten een extra tribune bij te bouwen, zodat er weer kaarten beschikbaar zijn voor de vrijdag en er extra kaarten beschikbaar zijn op donderdag 9 januari.

Marijke Akkerman, Koninklijk Friesch Paarden-Stamboek: ‘We ontvangen veel mails en telefoontjes van mensen uit het hele land die dolgraag naar de show op vrijdag willen. Daarom hebben we besloten in WTC Expo een extra tribune-ring bij te bouwen. Ook al zijn er nog voldoende kaarten beschikbaar voor de donderdag.” Naast de gewone plaatsen zijn er op donderdag ook nog VIP-tafels beschikbaar.

Niet alleen de bezoekers van Faderpaard zijn overigens talrijk. Regisseur Jos Thie: ‘We wisten al dat er 100 Friese paarden in de show zitten. We hebben nu ook de koppen van alle acteurs, musici, trainers en ruiters geteld. En komen ook daarbij op 100 stuks!” Brigitte Kaandorp behoort tot die honderd en is een belangrijke publiekstrekker.

Over Faderpaard

Tien jaar na de voorstelling ‘Kening Lear’ is het Friese paard terug op het toneel. Met het 135-jarig bestaan van het Koninklijk Friesch Paarden-Stamboek als aanleiding, maakt regisseur Jos Thie nu ‘Faderpaard’. Het muziektheaterstuk met het Friese paard in de hoofdrol, wordt op donderdagavond 9 en vrijdagavond 10 januari in WTC Expo te Leeuwarden opgevoerd. Het is een coproductie van de KFPS en Schouwburg De Lawei.

Hoefslag/Persbericht Faderpaard

Reacties