CHIO Rotterdam-sponsorbeker voor Longines

CHIO Rotterdam-sponsorbeker voor Longines

0 93
Maikel van der Vleuten en VDL Groep Verdi TN. Foto: Remco Veurink

Tijdens het jaarlijkse Hippisch Haven Gala, met een vooruitblik op de naderende 67ste editie van het CHIO Rotterdam, ontving Longines de sponsor award voor ruim tien jaar partnership. Rotterdam was destijds een van de concoursen waar Longines zijn naam verbond aan de Grote Prijs en later de FEI Nations Cup. Daarnaast is Longines de Official Timekeeper van het CHIO Rotterdam en inmiddels ook van de FEI.
‘We zijn erg blij met een sponsor die zoveel betekent voor onze sport en ons evenement,’ aldus Jan de Mooij, Algemeen Directeur van het CHIO Rotterdam. ‘Ze hebben inmiddels de paardensport wereldwijd omarmd, het is leuk dat dat in Rotterdam is ontstaan. En natuurlijk is Longines een prachtig A-merk met klasse en wereldwijde uitstraling, dat past bij het CHIO Rotterdam.’

Tijdens het Hippisch Haven Gala stond Belle de Bruin verder stil bij het sportieve programa, het tienjarig bestaan van de Vrienden van het CHIO Rotterdam, de maatschappelijke verankering van het evenement in de stad en in de regio en de transitie van een vierdaags evenement naar een twaalf-maanden-kalender.

Over het CHIO Rotterdam

Van 18 tot en met 21 juni 2015 vindt het evenement voor de 67ste keer plaats in de prachtige omgeving van het Rotterdamse Kralingse Bos. Naast een gevarieerd hippisch programma met spring- en dressuursport op internationaal, vijfsterren, topniveau, biedt het CHIO een aantrekkelijk programma van hippische showprogramma’s, culinaire verrassingen, talrijke kwaliteitsstandhouders en muzikaal entertainment in het befaamde Stroodorp. Steeds meer internationale bedrijven en merken zetten het CHIO Rotterdam in voor de communicatie met hun klanten en relaties. Rabobank Rotterdam is hoofdsponsor van het CHIO Rotterdam.

Persbericht CHIO Rotterdam

Foto: Remco Veurink

Vergelijkbare artikelen

Reacties