Bestel nu je kaarten voor een zinderend Equitana 2017

Bestel nu je kaarten voor een zinderend Equitana 2017

0 1163

Van 18 tot en met 26 maart 2017 staat het Duitse Essen weer helemaal in het teken van de paardensport. Negen dagen lang kan u zich op Equitana onderdompelen in de allernieuwste trends en producten. Het evenement vindt om de twee jaar plaats en in 2015 brachten maar liefst 208.000 paardenliefhebbers een bezoek aan de beroemde beurs. Voor de zeven avondvoorstellingen werden 30.000 man als publiek verwelkomd. De kaarten zijn vanaf heden te koop.

Meer dan 800 standhouders

Ook dit jaar wordt verwacht dat er weer meer dan 800 standhouders hun goederen en waren tentoonstellen. Equitana kan bezocht worden door elke liefhebber, van springen tot western en van vrijheidsdressuur tot mennen. Alle disciplines hebben hun eigen stands, shows en waren. Klanten komen al jaren vanuit Zuid-Afrika, Canada en Korea naar de Equitana om zaken te doen. Het aanbod is dan ook uniek te noemen.

Met de verschillende themadagen komen alle facetten naar voren en is er een veelzijdig programma. Naast lezingen en workshops zijn er ook wedstrijden uit allerhande disciplines. De Duitse Christoph Hess en de Olympische amazone Ingrid Klimke zullen ook dit jaar hun opwachting maken en een demonstratie geven over hun tak van sport.

Fokkerij

De zondag staat in het teken van de Fokkerij, meerdere hengsten zullen hun ‘acte de presence’ maken. Tijdens de vorige editie was onder andere de bekende Grand Prix hengst Damon Hill aanwezig. Welke hengsten hun opwachting dit jaar maken is nog niet bekend.

Springen

Naast Klimke en Hess zal ook springlegende Ludger Beerbaum zijn overweldigende kennis delen. Beerbaum (Duitsland) kan putten uit zijn 30-jarige carrière, waarin hij onder meer vijf Olympische medailles won. Met maar liefst 134 deelnames aan de Nations Cup, meer dan elke andere Duitse rijder, een eigen (hengsten)stal en trainingsfaciliteit is Beerbaum dé man om een avondvullende show te geven.

Zowel voor standhouders als bezoekers is Equitana dus The Place to Be!

Kaarten voor het evenement zijn vanaf heden te koop. Bezoekers uit de Benelux krijgen tot 31 december 2016 een speciale korting: €14 in plaats van €19 voor weekdagen en €17 in plaats van €23 voor een weekenddag. Deze prijzen gelden ook voor groepen. Deze korting is alleen te verkrijgen via deze link.

Foto: Equitana

Bron: Hoefslag

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 18)

Reacties