‘Belgisch huis’ op WEG 2014

‘Belgisch huis’ op WEG 2014

0 29

Ter gelegenheid van de Alltech FEI Wereldruiterspelen 2014 in Normandië lanceren de Koninklijke Belgische Ruitersportfederatie (KBRSF), de Vlaamse Liga Paardensport (VLP) en la Ligue Equestre Wallonie Bruxelles (LEWB), in samenwerking met partners Cavalor en Lami-cell, het project Equifans.

Wereldruiterspelen 2014

Binnen minder dan 12 maanden zullen ongeveer 900 ruiters, menners, voltigeurs en hun paarden zich verzamelen in Caen voor ’s werelds grootste paardensportevenement. Daar zullen zij van 23 augustus tot 7 september strijden voor een medaille tijdens de Wereldkampioenschappen Jumping, Dressuur, Eventing, Mennen, Endurance, Reining, Voltige en Para-equestrian dressuur.

Op dit fantastische evenement worden maar liefst 500000 bezoekers verwacht! Om de Belgische supporters te helpen én te verenigen werd Equifans in het leven geroepen.

Equifans

Op www.equifans.be kunnen de Belgische supporters terecht voor alle informatie over de Wereldruiterspelen 2014. Equifans biedt een antwoord op praktische vragen als ‘Hoe geraak ik in Caen?’, ‘Waar vind ik een slaapplaats?’ en ‘Hoe kan ik tickets kopen voor dit evenement?’. Je vindt er daarnaast ook alle informatie over de verschillende disciplines en de deelnemende Belgische ruiters.

Persbericht/Hoefslag

Vergelijkbare artikelen

Reacties