CHIO Rotterdam wil EK

CHIO Rotterdam wil EK

0 46

Tijdens de voorbeschouwing op het 65ste CHIO Rotterdam maakte voorzitter Belle de Bruin vandaag bekend dat het CHIO Rotterdam het plan heeft om zich kandidaat te stellen voor het EK Junioren en Young Riders in 2016 en het EK Senioren in 2017. Nog genoeg ambities dus voor de toekomst, ondanks de respectabele leeftijd van het evenement.

Ter gelegenheid van het briljanten jubileum van het CHIO Rotterdam zijn op zaterdag 15 juni 65 hoefijzers verstopt op bekende en aan het CHIO gerelateerde plekken in de stad. Elk van de hoefijzers geeft op die zaterdag recht op twee vrijkaarten voor een dag naar keuze voor het CHIO van 19 t/m 23 juni a.s. Vanaf 9.00 uur ’s ochtends worden  via de twitteraccounts van Rotterdam Sportstad (@sportstad) en van het CHIO (@chiorotterdam) tweets en berichten op de Facebook pagina van het CHIO Rotterdam geplaatst met hints die verwijzen naar de plekken waar de hoefijzers liggen.

‘Bij een bijzonder jubileum hoort een bijzondere actie,’ zegt Jan de Mooij, bestuurslid commerciële zaken. ‘Ik ben benieuwd of alle hoefijzers gevonden worden, iedereen die op zoek gaat komt in elk geval op leuke, typisch Rotterdamse locaties!’

Kijk op CHIO Rotterdam voor alle informatie over het evenement.

Hoefslag/persbericht

Vergelijkbare artikelen

Reacties