Achter de schermen bij de Clydesdales van Budweiser *video*

Achter de schermen bij de Clydesdales van Budweiser *video*

0 2913

Ze zijn ongekend populair en vrijwel iedereen heeft ze wel eens gezien: de Clydesdales van Budweiser. Budweiser maakt met deze paarden in de hoofdrol reclames die grappig, maar vaak ook enorm ontroerend zijn. Denk hierbij aan de commercial die slechts één keer werd uitgezonden, maar een enorme indruk maakte.

Manier van leven

De Clydesdales van Budweiser maakten bijna dertig jaar geleden hun debuut voor de camera. Er is een hoop training nodig om deze paarden zo te kunnen filmen. Robin en Kate Wiltshire zijn de personen achter het succes van deze indrukwekkende paarden. Volgens Robin is het trainen van de dieren een manier van leven en draait het niet om het aanleren van trucjes voor de camera. Er wordt hard gewerkt, maar ook veel beloond.

Achter de schermen

Zo’n vier jaar geleden zette Kate een compilatie van het filmmateriaal dat ze de afgelopen vijftien jaren van de training en opnames maakte online. Deze compilatie geeft een uniek kijkje achter de schermen van de zo bekende Budweiser reclames en is inmiddels al meer dan 5 miljoen keer bekeken op YouTube.

https://youtu.be/si7p23Nex-g

 

 Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 18)

 

Reacties