Aardig optrekje te koop…

Aardig optrekje te koop…

0 40

In het Mekka van de Amerikaanse paardensport, Wellington, Florida – fijn zonnetje daar – staat het een na grootste huis te koop. Nou ja huis, het is meer een compleet landgoed natuurlijk, op 15.000 vierkante meter. Er is ook een stal voor vier paarden, een gasthuis met lift en verlichte tennisbanen. De makelaar beschrijft het geheel als een hippische retraite, met de perfecte mix van casual luxe en privacy, maar toch dicht genoeg bij onmisbare voorzieningen zoals de poloclub en eersteklas maneges.

Het woonhuis zelf ligt op tien hectare en bestaat uit negen slaapkamers, elf badkamers, een luxe keuken, grote slaapkamer suite met een outdoor lounge en open haard, grote formele eetkamer, twee woonkamers, een outdoor zomerkeuken, een speelkamer, fitnessruimte, zeven open haarden, vier garages, een oversized zwembad met watervallen en mooi onderhouden tuinen.

Dan de stallen. De boxen zijn zeer ruim en goed geventileerd. Uiteraard is er een zadelkamer en speciaal anti-vliegensysteem. Er zijn vier paddocks – twee grote en twee kleine.

Het Winter Equestrian Festival is volop aan de gang. Er zijn vast wel bezoekers die naast de prestaties in de ring geïnteresseerd zijn in een nieuw optrekje. Het mag wat kosten. De vraagprijs bedraagt 7,9 Amerikaanse dollars.

Klik voor foto’s en een filmpje.

Horsetalk/Hoefslag

Vergelijkbare artikelen

Reacties