Passie voor paarden? Doe een opleiding bij de KNHS!

Passie voor paarden? Doe een opleiding bij de KNHS!

0 1471
instructeur

Heb jij passie voor paardrijden, wil je je kennis en ervaring graag overbrengen op anderen én heb je oog voor het welzijn van zowel paard én ruiter? Mooi, want dan ben jij de ideale persoon om KNHS instructeur of om KNHS official te worden. De informatie over het aanbod voor seizoen 2017-2019 is nu beschikbaar.

Instructeur

Een goede instructeur is goud waard. Ben jij een echt ‘paardenmens’ en wil je jouw kennis en ervaring overdragen? Word dan Instructeur Basissport of Instructeur Wedstrijdsport. Als voorbereiding op de instructeursopleiding kun je facultatief de vooropleiding (ook wel ‘aspirant-instructeur’) volgen.

Heb je al een instructeursdiploma en veel ervaring met lesgeven? Dan kun je je ontwikkelen tot trainer en lesgeven op subtopniveau. Heb je nog geen KNHS instructeursdiploma maar wel veel ervaring met lesgeven, dan kun je wellicht instromen via EVC-traject. Nieuw dit seizoen zijn de opleidingen Aspirant Manege Instructeur en Wedstrijdsport Allround.
» Alles over de instructeursopleiding

Official

Om de paardensport mogelijk te maken zijn heel veel officials nodig. Juryleden bijvoorbeeld, maar ook parcoursbouwers. federatievertegenwoordigers, ringmeesters, omroepers, technisch afgevaardigden, hinderniswaarnemers, I&R-controleurs en nieuw dit seizoen: ponymeters. Als sportbond verzorgen we allerlei opleidingen voor deze leuke vrijwilligersfuncties. Wil jij ook een steentje bijdragen?
» Alles over de officialopleidingen

Inschrijven

Ben je enthousiast geworden en wil je je inschrijven voor een opleiding, dan kan dat via MijnKNHS. Daar zie je precies of er nog plaatsen zijn en wanneer de inschrijving sluit.

Bron: KNHS

Foto: Remco Veurink

 

Vergelijkbare artikelen

Reacties