BWP kiest nieuwe voorzitter

BWP kiest nieuwe voorzitter

0 67
BWP wordt B-W

Op de vraag van de raad van bestuur BWP is Jozef Bauters bereid om, in opvolging van Kris Keersmaekers, voorzitter te worden van BWP. Bauters was aanvankelijk geen kandidaat, maar kon zich vinden in het uitgangspunt van de raad van bestuur om op dit moment voor continuïteit te kiezen.

Fakkel overdragen

Al bij de hernieuwing van zijn aanduiding tot voorzitter BWP na de vorige verkiezingen had Kris Keersmaekers aangegeven dat hij tussentijds de fakkel zou overdragen. Hij wilde eerst nog zorgen voor de goede afloop van de transitie van de organisatie en de bestuursorganen. Deze belangrijke verandering in BWP had hij zelf mee opgezet. Het moment van overdragen was nu aangebroken. Na een behoorlijke periode van beraad, viel de beslissing op 14 maart op de vergadering van de raad van bestuur.

Eenduidig

Jozef Bauters, die in het vorige bestuur nog ondervoorzitter was, werd eenduidig verkozen tot BWP voorzitter. De wisseling zal ingaan na de algemene vergadering die gepland is op maandag 24 april a.s. Kris Keersmaekers verdwijnt zeker niet van het toneel. Hij zal geen lid meer zijn van het bestuur, maar blijft een rol spelen in het team dat instaat voor de organisatie van de BWP keuring van kandidaat-dekhengsten en de BWP Top Stallion Auction.

Bron: BWP

Foto: BWP
Hoefslag abonnementen

Vergelijkbare artikelen

Reacties