Joke de Kruijf oefent met Friese hengst Henk voor Friesian Proms *video*

Joke de Kruijf oefent met Friese hengst Henk voor Friesian Proms *video*

0 574

Van 12 t/m 14 januari vindt de hengstenshow van het KFPS plaats in de WTC Expo Leeuwarden. Naast de keuring van jonge en oudere hengsten én de strijd om het Algemeen Kampioenschap zijn ook meerdere shows om van te genieten. Zoals Hoefslag eerder reeds berichtte treedt musicalster Joke de Kruijf op tijdens de twee showavonden van de Friesian Proms met de Friese hengst Egberdina’s Henk.

Bewondering

Eind november maakte zij kennis met haar ‘leenpaard’, de zesjarige Egberdina’s Henk (v. Reinder 452). Op de Egberdina Hoeve in Nijeveen reed Joke haar eerste rondjes op de hengst en was vol bewondering: ‘Heel bijzonder om straks in Leeuwarden te zingen terwijl ik rondrijd op deze prachtige Fries’.

Musicalster

Joke de Kruijf heeft sindsdien bijna wekelijks een afspraakje in Nijeveen met de zesjarige, machtige Friese hengst. De musicalster, bekend van rollen in Les Miserables, Phantom of the Opera en Chicago, en één van de topartiesten tijdens de shows (donderdag 12 en vrijdag 13 januari) neemt plaats in het zadel van Egberdina’s Henk om het wonderschone ‘Think of me’ te zingen.

https://www.facebook.com/showfaderpaard/?fref=ts

Bron: Hoefslag/Faderpaard2017

Foto: Digishots

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 18)

Reacties