Amazone geëlektrocuteerd bij werk aan afrastering

Amazone geëlektrocuteerd bij werk aan afrastering

0 867
vervelende kwaaltjes in de zomer
Foto ter illustratie.

Een dertigjarige vrouw uit Overloon (Noord-Brabant) is zaterdag jl. overleden na een noodlottig ongeval op haar erf. Ze kreeg een elektrische schok terwijl ze bezig was met de afrastering van het weiland voor haar paarden.

De politie verricht wel rechercheonderzoek naar de toedracht. „Dat is standaardprocedure bij een niet-natuurlijk overlijden. Daar hoeft geen strafbaar feit aan ten grondslag te liggen. Daar lijkt in dit geval ook geen sprake van.”

De amazone woonde sinds kort met haar vriend in een deel van de boerderij. Het stel was volop bezig met een verbouwing. De vriend vond zijn vriendin in de wei en waarschuwde direct 112. Een traumahelikopter, brandweer, ambulances en politie rukten uit. Verwoede reanimatiepogingen konden het leven van de vrouw niet meer redden.

Ruitersportvereniging Vorstenbosch, waar het slachtoffer lid van was, plaatste een bericht op facebook met een foto van het slachtoffer en de condoleances voor familie en vrienden. In de kantine van Stal Timmermans vindt morgen een samenkomst plaats ter nagedachtenis van het slachtoffer.

Gelderlander/Hoefslag

Foto: Jennifer-Fotografie

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 17)

Vergelijkbare artikelen

Reacties