5 redenen om een ruiter te daten (of juist niet)

5 redenen om een ruiter te daten (of juist niet)

relatie paarden

Op zoek naar een leuke date? Waarom kies je als paardenmeid niet voor een ruiter! Of eh… misschien toch maar niet…

1. Oh, zo’n strakke witte rijbroek!

Geef het maar toe, het is best wel sexy, goeie billen met een strakke rijbroek eromheen! En dan die hoge zwarte hoge laarzen, om nog maar niet te spreken van sporen en zwepen! Maak me gek!

Maar goed, het gros van de tijd brengt hij zijn tijd in een fijn zittende, totaal niet spannende bruine rijbroek door, met een onflatteuze sweater en bodywarmer er bij.

2. James Bond is er niks bij

Imponerend is hij aan het (auto)stuur, de gemiddelde ruiter. De skills te paard worden naadloos doorgetrokken als er méér pk’s komen kijken.

Maar denk je nou echt dat hij de trailer of vrachtwagen gaat rijden als jij op wedstrijd moet? Vergeet het maar!

3. Hulp op stal

Jouw nieuwe spetter zal je ongetwijfeld helpen om jou het zware werk uit handen te nemen. Nooit meer de kapotte drinkbakken repareren en met zware balen stro zeulen!

Maar droom maar lekker verder! Als je het allemaal kunt, zul je het ook met koene ridder-vriend hoogstwaarschijnlijk zelf moeten opknappen.

4. Geweldig lijf!

Als sportman heeft hij natuurlijk een fantastisch lichaam. Geen grammetje vet teveel, spieren op de juiste plek, een conditie als een, ja, paard… zo’n partner wil iederéén!

OK, even los van het feit dat hij natuurlijk moe is, van een hele dag uitmesten, rijden, lesgeven… en dan áls er tijd voor jou is, lekker op de bank wil hangen.

5. Voor het grijpen

Wees eerlijk, waarom zou je het ver zoeken als je het dichtbij kunt krijgen? Veel tijd om te socialiseren heb je niet, dus als jouw nieuwe vlam ‘uit het wereldje’ komt, dan is dat reuze handig.

Aan de andere kant, het is wel héél erg paard, paard en nog eens paard. Misschien is het tijd voor wat welkome afwisseling, voor een tijdje dan ;)!

Hoefslag, gebaseerd op Horse&Hound

Foto: DigiShots

Reacties