9 dingen die paardenmensen ervaren als ze gaan studeren

9 dingen die paardenmensen ervaren als ze gaan studeren

Aan alle paardendames en heren die nu alle vreugde van het hoger onderwijs ervaren, deze is voor jullie!

1. Avondje uit gevolgd door een les van 9.00 uur? Geen probleem

Al die nachten dat je om 03:00 in het weekend je bed verliet voor wedstrijden leek op dat moment onmogelijk, maar de ongezellige uren van ruiters hebben je nu voorbereid op succes in de schoolbanken. Terwijl je nu toto 3 uur ‘s nachts in een club bent, vindt je die verplichte college’s tegen de tijd dat de klok negen uur slaat een beetje vreemd. Slaaptekort is een belangrijk onderdeel van het zomerseizoen, dus je bent een expert in het uitvoeren van een betrouwbaar dieet van energiedrankjes en enthousiasme.

2. Je nieuwe vrienden vertellen je dat je altijd over je ‘wederhelft’ praat

Het duurt zes weken voordat je huisgenoten weten dat het geweldige individu dat je zo aan de andere kant van het land mist, eigenlijk niet je vriendje is, maar je paard.

3. Ze zullen ook vragen of ze kunnen komen en je paard rijden

Kortom nee.

4. Je moet waarschijnlijk naar een sportschool gaan

Rijden, mesten en algemene dagelijkse paardenactiviteiten houden je fit als een vlo, maar helaas, lange lesdagen  volhouden en het hele weekend in je pyjama zitten, niet. Om je paardensport topconditie vast te houden, heb je misschien de behoefte om toch een sportschool abonnement aan te schaffen. 

5. Supermarkt winkelen kan emotioneel worden

Het passeren van wortels en appels zonder iets voor je beste vriend te pakken, zal een echte klap voor je hart zijn.

6. Misschien moet je je modekeuzes heroverwegen

Hoewel je misschien de dakloze look op stal kunt rocken – die bestaat uit  vreemde sokken en een oversized sweater – krijg je misschien een paar vreemde blikken toegeworpen  als je dezelfde set op de campus draagt. Hoewel het dragen van geen make-up misschien een compleet ‘no-way’ is voor je mede-studenten, zul je er geen probleem mee hebben om dagen achter elkaar natuurlijk te blijven.

7. Maar de avond van de verkleedpartij is jouw tijd om te schitteren

Jodhpurs en een rijzweep = gegarandeerd themafeestjes succes.

8. Misschien moet je jezelf in een nieuwe hobby werpen

Als je het geluk hebt om naar een school te gaan met een eigen rijclub of studentenvereniging, dan is dat geweldig. Maar zo niet, dan is het misschien tijd om een ​​nieuwe activiteit op te pakken, omdat een leven zonder paarden snel saai kan worden. Maak gebruik van de beurzen en neem de teugels voor een nieuwe tijdrovende hobby.

9. Je zult waarschijnlijk de geur van hooi missen

Hoewel je het nooit voor mogelijk had gehouden, zijn de aanhoudende geur van hooi en het vinden van paardenhaar in je beha oude gevoelens die je echt zult missen.

Bron: Hoefslag / Horse&Hound

Foto: Remco Veurink

 

Reacties