Angusch ingeslapen na complicaties operatie

Angusch ingeslapen na complicaties operatie

0 4084
Fabienne Heikens - Angusch NK Dressuur 2016 © DigiShots

Gisteren heeft Fabienne Heikens afscheid moeten nemen van Angusch (Special D X Jazz). De nog maar 11-jarige ruin heeft zaterdag een operatie gehad nadat hij koliek verschijnselen kreeg eerder die week. Het leek goed te gaan maar er traden veel complicaties op.

Complicaties

‘Ik had gehoopt dit bericht minstens pas over 10 jaar te schrijven… Maar het mocht niet zo zijn… Ik en de rest van de familie hebben gisteren (06-10-2016) om 11:15 afscheid moeten nemen van onze mooie zwarte vriend, trouwe viervoeter, maatje en familielid Angusch. Mijn wereld is gisteren ingestort… Het besef is er nog steeds niet… Ongeloof spookt er door je hoofd, het is niet waar… het kan helemaal niet… Helaas is dit geen boze droom, maar de rauwe werkelijkheid. En god wat doet dit zeer. Die lege stal… zijn spullen… de geluiden op stal… Ik mis m’n maatje, m’n vriendje, zo verdomd erg. Waarom is het leven zo oneerlijk en moest hij gaan? Hij was verdorie pas 11 jaar! We hadden nog zo veel plannen samen… Vorige week donderdag zijn we met koliek verschijnselen naar de kliniek vertrokken. Na de operatie op zaterdag leek het beter te gaan, maar helaas kreeg Angusch te veel complicaties en was dit de enige (vreselijke) keus… Ik hoop dat je nu ergens rond galoppeert op een mooie groene weide en dat je s’avonds als een ster aan de hemel over ons waakt. Je bent voor altijd in mijn hart! Angusch (Special D X Jazz) 4 april 2005 – 6 oktober 2016′, deelde Fabienne op Facebook.

Toppaard

Angusch was het toppaard van Fabienne, samen met hem reed ze Lichte Tour en Young Riders. Angusch stond bekend om zijn souplesse en energieke bewegingen.

Bron Facebook/Hoefslag

Foto: Digishots

Reacties