2Moons start opleiding en cursussen in de zomer

2Moons start opleiding en cursussen in de zomer

0 253
paard paarden algemeen (ongeval alt)

2Moons is een gedragstrainer voor paarden en hun eigenaren. Paarden trainen, (gedrags)problemen oplossen, eigenaren begeleiden en technieken, kennis en kunde aan geïnteresseerde paardenliefhebbers overdragen; dat is wat 2Moons doet. In de zomer starten ze een opleiding, daarnaast gaat 2Moons meerdere cursussen organiseren.

Opleiding

Vanwege de 1,5 meter coronamaatregel start op 7 augustus een kleine groep met het eerste leerjaar. Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar. Het is daarbij mogelijk om een hele jaargang te volgen, of een losse module. Meer info is te vinden op de website van 2Moons, daarnaast organiseren zij vandaag een informatie-avond in Bleiswijk.

Cursus

2Moons heeft nog meer goed nieuws! Ze gaan weer cursussen organiseren in Bleiswijk, Dongen, Vaassen, Nederhorst den Berg en Anderen. Dit zijn leerzame cursussen met de kwaliteit zoals je die van 2Moons gewend bent. Wil jij alles weten over verschillende types paarden en hoe je jouw training kan afstemmen op het karakter van je paard? Wil je graag beter leren communiceren via lichaamstaal en goed leren grondwerken en loswerken? Wil jij weten hoe een paard leert en wil je alle technieken kunnen toepassen? Wil jij jezelf en/of je paard moediger maken? Alles weten over trailerladen? Of wil jij een (nóg) betere relatie met je paard? Het is mogelijk bij de cursussen van 2Moons! De agenda vind je hier.

Bron: 2Moons

Reacties