17 redenen waarom rij-instructeurs veel te veel betaald krijgen

17 redenen waarom rij-instructeurs veel te veel betaald krijgen

0 16173

Rij-instructeurs / coaches zijn absoluut een van de meest overbetaalde professionals. Wat wil je nog meer: flexibele werktijden, lekker buiten werken, licht fysiek werk, fantastische klanten… Heerlijk toch gewoon?

Luizenleven

Serieus, onze coaches zouden ons moeten bedanken voor hun luizenleventje. Als je coach ooit probeert te suggereren dat hij / zij zijn / haar tarieven verhoogt, onthoud dan dat ze al veel te veel betaald krijgen en dit zijn slechts enkele van de voorbeelden waarom …

1. Ze zijn echt mooi-weer-werkers,

2. Die opleidingen en bijscholingen om instructeur te worden, wat stellen die nu voor?! En ze kosten ook nog eens geen drol. En joh, die bákken geld die ze binnenhalen!

3. De uren die ze werken (meestal van 6.00 tot 22.00 uur) zijn benijdenswaardig.

4. Iedereen droomt toch van een baan als menselijke kegel die omver gegooid wordt.

5. Lessen inplannen met leerlingen? Eitje!

Since the horse selling one is so popular, here is a based-on-a-true-story text exchange.

Geplaatst door Sarah Schwarzer op Zaterdag 22 april 2017

6. Ze hoeven alleen maar honderd keer hetzelfde te zeggen. Hoe simpel kan het zijn!

7. Er gaat niets boven werken in de buitenlucht…

8. Bonus: de meest wilde beesten van hun student rijden.

9. Luisteren naar de ouders van hun leerlingen die vertellen hoe ze hun werk moeten doen, is zooooo nuttig.

10. Er gaat niets boven de uitdaging van een leerling die net een jaar geleden heeft leren rijden en die laat weten dat ze zich volgend jaar wil kwalificeren voor de Olympische Spelen. Simpel toch, om zo iemand uit te leggen dat die ambitie wel érg hoog gegrepen is.

11. Ze worden omringd door de honden van hun leerlingen, ongeacht hoe vaak ze herhalen dat het op prijs wordt gesteld als ze hun honden thuis houden.

12. Wanneer ze niet in de baan les staan te geven, mogen ze ultra-glamoureuze dingen doen zoals stallen uitmesten en tractor repareren.

13. Hindernissen bouwen, ook al zo’n geweldige klus!

14. De adrenalinekick als een pupil het voor elkaar krijgt om juist datgene te doen waarvan ze net honderd keer gezegd had dat hij of zij dát nu vooral níet moet doen…. fantastisch!

15. Als ze naar wedstrijden gaan, zijn ze zo druk bezig met zich zorgen maken over hun leerlingen dat ze niet eens nerveus zijn over hun eigen rit.

16. Wedstrijden met studenten … Het is cool om je paard slechts twee minuten los te rijden omdat jullie tijden elkaar bijna overlappen. Tuurlijk, je kunt jezelf gewoon in tweeën delen…

17. Maar aan het eind van de dag leven ze het leven waarvan ze altijd droomden! Dus wat doet geld er eigenlijk toe?

Bron: Eventingconnect

Foto: Archief

Reacties