Kingsley Future Cup breidt uit!

Kingsley Future Cup breidt uit!

Kingsley Future Cup breidt uit!

Naast de Cup voor U25 is de Kingsley Future Cup uitgebreid met een speciale extra rubriek tijdens Jumping Amsterdam voor Zuid-Europese barokke types op Z1, Z2 en ZZ-Licht niveau, die een clinic volgen van een toptrainer. Deze ‘mystery guest’ zal later worden onthuld. Om mee te mogen doen aan deze finale rubriek zijn er voor Zuid-Europese barokke types zes selectiewedstrijden uitgeschreven op Z1, Z2 en ZZ-Licht niveau, waarvan tenminste aan drie selectiewedstrijden moet worden deelgenomen. Alleen de eerste proef geldt voor selectie. Bij deelname aan meer selectiewedstijden gelden de beste drie resultaten. De ranglijst wordt opgemaakt aan de hand van de percentages die op iedere selectiewedstrijd in deze drie klassen worden behaald. Deze krijgen vervolgens plaatsingspunten toebedeeld. De drie combinaties met de minste plaatsingspunten mogen door naar de finale-clinic op Jumping Amsterdam!

De zes selectiewedstrijden voor de Zuid-Europese barokke types op Z1, Z2 en ZZ-Licht niveau zijn:

Zondag 6-10 Kronenberg

Zaterdag 19-10 Houten

Zondag 26-10 Bronneger

Zondag 10-11 Pijnacker

Zondag 24 -11 Haarlem

Zaterdag 30-11 Kootwijkerbroek

Geef bij je inschrijving aan de betreffende organisatie aan dat je mee wilt doen aan de selectie voor de Kingsley Future Cup.

Finale-clinic:

Zaterdag 25 januari 2020 vanaf 9.30 uur op Jumping Amsterdam.

Kijk voor meer informatie op: www.dehoefslag.nl/kingsleyfuturecup.

Hoe selecteer je je?

Om mee te mogen doen aan deze finale-clinic rubriek zijn er voor Zuid-Europese barokke types zes selectiewedstrijden uitgeschreven op Z1, Z2 en ZZ-Licht niveau, waarvan tenminste aan drie selectiewedstrijden moet worden deelgenomen. Alleen de eerste proef geldt voor selectie. Bij deelname aan meer selectiewedstijden gelden de beste drie resultaten. De ranglijst wordt opgemaakt aan de hand van de percentages die op iedere selectiewedstrijd in deze drie klassen worden behaald. Deze krijgen vervolgens plaatsingspunten toebedeeld. De drie combinaties met de minste plaatsingspunten mogen door naar de finale-clinic op Jumping Amsterdam.

Win mooie Kingsley-producten!

Naast de prijzen die te winnen zijn tijdens de selectiewedstrijden zoals Kingsley-sjabrakken én abonnementen op Hoefslag Dressuur voor de winnaars voor Zuid-Europese barokke types op Z1, Z2 en ZZ-Licht niveau, worden de nummers één, twee en drie van deze competitie tijdens de finale-clinic extra verwend met mooie Kingsley-prijzen.  De winnaar van deze competitie ontvangt een paar Kingsley-rijlaarzen naar keuze en een mooie staatsiedeken. De nummer twee een paar Kingsley-rijlaarzen en de ruiter of amazone die als derde eindigt een cheque t.w.v. 250,00 te besteden bij Kingsley.

Kijk voor alle Kingsley-producten op www.kingsleysaddles.com en www.kingsleyfootwear.eu.