Guery: ‘Blij met Hercules en Celvin!’

Guery: ‘Blij met Hercules en Celvin!’

0 59
Guery
Jerome Guery, hier nog met Grand Cru van de Rozenberg (foto: Digishots)

Na de verkoop van zijn toppaard Grand Cru van de Rozenberg mag Jérôme Guery nu twee nieuwe paarden op stal verwelkomen. Het gaat om Hercyles by Immofluisteraar en Celvin.

Hercules voorheen onder Smolders

Hercules by Immofluisteraar (v. Larino) is een elfjarige hengst, die Guery van eigenares Inge Balliauw ter beschikking heeft gekregen. Hercules was hiervoor aan het werk was onder Sam Hutton. Daarvoor werd hij gereden door Harrie Smolders, die hem uitbracht tot op 1.50m-niveau.

Celvin (v. Raphael) is een elfjarige ruin, die door Alexa Larkin werd uitgebracht tot op 1.50m-niveau. Guery kocht de ruin, samen met zijn vriend Alexander Oancea, die ook co-eigenaar van Grand Cru was.

‘Nieuwe start voor mij’

‘De komst van deze nieuwe paarden is een nieuwe start voor mij, na de verkoop van Grand Cru. Ik heb al een paar leuke negenjarigen lopen, met name Jupiter VG en Kel’Star Du Vingt Ponts, en Hercules en Celvin zijn echt een versterking. Ze hebben zeker het potentieel om op korte tijd op het hoogste niveau van de sport te komen. Ik ben benieuwd wat de komende maanden zullen brengen!’

Bron: World of Showjumping

Vergelijkbare artikelen

Reacties