Belgische team derde in Landenwedstrijd St Gallen

Belgische team derde in Landenwedstrijd St Gallen

0 50
Yves Vanderhasselt maakte met Jeunesse deel uit van het Belgische team dat een derde plaats behaalde in St-Gallen
Yves Vanderhasselt - Jeunesse (archieffoto) © DigiShots

Met een totaal van 13 strafpunten is het Belgische team derde geworden op de landenwedstrijd in St Gallen.  Met slechts twee wedstrijden te hebben gereden staat het Belgische team nu op een vierde plaats in het tussenklassement.

Nieuwe ervaring

Chef d’équipe Peter Weinberg is best tevreden: ‘Frankrijk was vandaag niet te kloppen en Zwitserland had natuurlijk zeer sterke ruiters opgesteld voor de landenwedstrijd in eigen land. Ik ben dan ook erg tevreden over de prestaties van mijn ruiters. Voor de meesten was een vijfsterren landenwedstrijd een nieuwe ervaring. Je moet met het niveau en de druk leren omgaan. Ook de paarden (drie tienjarigen en één negenjarige) zijn nog jong voor het hoogste niveau. De derde plaats was vandaag waarschijnlijk het hoogst haalbare. Na de derde plaats in Samorin staan we met slechts twee wedstrijden op een vierde plaats in het klassement van Europe Division 1. De drie landen die boven ons staan in het klassement namen al deel aan drie landenwedstrijden.’

De uitslagen

1. France 0

2. Switzerland 8

3. Belgium 13

Yves Vanderhasselt – Jeunesse 1 – 0

Francois Mathy jr. – Uno de la Roque 0 – (8)

Christophe Vanderhasselt – Identitiy Vitseroel (16) – 0

Wilm Vermeir – IQ van het Steentje 8 – 4

4. Duitsland   16

5. Groot-Brittannië 17

6. Spanje       20

7. Brazilië     21

 

Bron: Equilabel / Hippos.be

Foto: Digishots

 

Gerelateerde bedrijven

Topresultaten

M4Horses

Omschrijving

M4horses is de webshop waar je veel producten vindt die veelal gebruikt worden door proffesionals. Een groeiende verzameling van doelgerichte producten die op de wensen van de ruiters en paarden zijn afgestemd. Daarmee geeft dit bezoek een shot aan producten en bijbehorende informatie, die nodig zijn om het beste uit u en uw paard te halen!

M4Horses

06-51863299

info@m4horses.com

Bekijk bedrijfsprofiel

Naamsvermeldingen

Reacties