Afbeelding

Winactie | Fenwick Liquid Titanium Calming Mask (winnaar bekend)

Winacties

In de springring zie je vaak tot aan het hoogste niveau, maar bij de dressuur is het dragen (nog) niet toegestaan. Toch zouden veel dressuurpaarden ook baat kunnen hebben bij het dragen van een Fenwick Liquid Titanium Calming Mask. En niet alleen in de ring, maar ook in andere spannende omstandigheden.

Advertisement

Wereld van verschil

We hebben hem uitgeprobeerd bij een jong paard, dat hoog in het bloed staat en snel gespannen kan worden op vreemd terrein. Ook op transport is hij erg onrustig. Eenmaal aangekomen op locatie moet hij altijd direct de wagen uit. Het masker beloofde meer rust, bewustzijn en focus. Als eerste hebben we het op transport uitgeprobeerd. Een half uur voor vertrek hebben we het masker om gedaan. Onderweg was hij rustig en eenmaal op locatie bleef het stil vanuit de wagen. Echt een wereld van verschil, een totaal ander paard! Met rijden ontspande hij ook direct en was hij net zo te rijden als thuis. Wat een uitkomst. 


Oornetje

Het masker is er ook met sound reducing ears. Wat wel mag in de dressuur is het oornetje dat gemaakt is van dezelfde stof. Deze bedekt minder van het hoofd, maar de combinatie van infraroodstraling met negatieve ionen zorgen hier ook voor een rustgevende werking.

Winactie

De Hoefslag mag een Fenwick Liquid Titanium Calming Mask, ter waarde van €119,-, weggeven aan een abonnee. Wil je mee doen? Vul dan dit formulier in. Voor meer informatie over het masker klik je hier.

(Nog) geen abonnee?

Nog geen abonnee? Misschien is dit het moment om daar verandering in te brengen. Als abonnee krijg je niet alleen 16 keer per jaar het zeer complete magazine in de bus, maar je hebt ook toegang tot ALLE premium-content op de website, zoals diepte interviews, veterinaire artikelen, opinie, maar ook heel veel instructie video’s. Daarnaast maak je kans op vele extra’s, zoals het rijden bij een toptrainer, maar ook op boeken, entreetickets, gadgets, kleding etc etc in de vele winacties. Check snel de site van De Hoefslag welke abonnementenvormen er zijn. 

Afbeelding