Online bieden tijdens veulenveiling

In real-time de veiling volgen en tegelijkertijd bieden op een veulen, terwijl je vele duizenden kilometers verwijderd bent van de veilinglocatie. SELL Veulenveiling Brabant beleeft vanavond de primeur voor deze veiling, mogelijk gemaakt door uSale.nl. Via deze site is de veiling voor een ieder vanaf 19:00 uur te volgen, meebieden is voorbehouden aan degenen die zich op voorhand geregistreerd hebben, na afgifte van een geldige bankgarantie.

Ton Everse is de man achter uSale. Hij zegt er kort voor aanvang van de veiling in Deurne over: ‘Het is nu de tweede keer dat we dit doen. De eerste keer was tijdens de recente veiling op de HBC Stal. Tot nu toe loopt het naar wens. Er heeft zich een tiental mensen laten registreren uit allerlei landen, bijvoorbeeld uit Venezuela en India. Als iemand van hen biedt, verschijnt er op het bord in Deurne een vlaggetje van het land waar geboden is achter het geboden bedrag tevoorschijn. Die mensen kunnen dus actief deelnemen aan de veiling zonder aanwezig te zijn.’

Voor meer info, of voor het volgen van de veiling klik hier.

 

Over Peter van Pinxteren

Peter van Pinxteren (1976) is als senior redacteur werkzaam bij de Hoefslag. Peter schrijft vanuit zijn paardenpassie uiteenlopende artikelen voor het magazine en voor de online kanalen van de Hoefslag en draagt daarnaast zorg voor de coördinatie van de site.